Køb engelske bøger på Amazon – online på nettet i UK

Mange elsker at læse engelske bøger. Dels er udvalget noget større og mere aktuelt end danske bøger og dels er de noget billigere. Og rigtig mange læser lige så godt engelsk som de læser dansk. Men findes der et godt sted at købe disse engelske bøger online når man er på nettet?

Brug Amazon i UK til at købe engelske bøger

Jeg vil anbefale at bruge den verdensomspændende webshop Amazon til at købe engelske bøger. Det er en af de allerstørste webshops, hvor man efterhånden kan købe alt muligt, men den startede faktisk i sin tid som boghandel på nettet. Så derfor er udvalget af bøger enormt på Amazon. Men hvordan er det med fragt og told?

Slip for tolden ved at købe på Amazon i England (UK) eller i EU-lande

Hvis du online køber ting i i USA og andre lande uden for EU, så skal du ud over fragten også betale told og afgifter. Det vil du ikke, da postens opkrævning af tolden også koster et større gebyr. Hvis du til gengæld køber online i et andet EU, og her tæller England (UK) stadig med, så skal du ikke betale told og afgifter. Så hvis du vil købe bøger hos Amazon, så undgå at købe på Amazon.com, men køb hos Amazon.co.uk, Amazon.de eller andre af deres sites fra EU-lande.

Klik her for at se de engelske bøger hos Amazon:
Amazon UK

Køb engelske ebøger

Amazons Kindle ebooks

Scroll til toppen